Vila Hajdučica

Vila  Hajdučica nalazi se na centralnom platou regiona Kaludjerskih Bara.

Kategorisana je sa četiri zvezdice.

Udaljena je od restorana „Jeremičak“ oko 200m a od hotela „Omorika“ i restorana „Kurta“ oko 500 m. Novosagradjena pošta  je na svega 20m.

Do kuće se može doći kolima a obezbedjena su  i parking mesta.

Objekat je tipa stare tarske kuće i izradjen je od prirodnih materijala. Obložen je borovom daskom, pokriven šindrom što mu daje posebnu lepotu i toplinu a kao takav savršeno se uklapa u prelepi tarski ambijent.

Kuća je završena početkom 2007. godine i kompletno je opremljen novim nameštajem. Sastoji se od 2 nezavisna apartmana.

Apartmani 2
Kuhinja Da
LCD TV Da
Satelitska TV Da
Grejanje Da
Pušenje Nije dozvoljeno
Kućni ljubimci Nije dozvoljeno

Book now

Apartman 1
Apartman 2
Zajednička prostorija

Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info

Apartman u prizemlju je površine 30+9m2 i sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije i veće sobe za spavanje. Predviđen je za smeštaj do četiri odrasle osobe a idealan je za porodični smeštaj. Sastavni deo apartmana je i nadkrivena terasa na kojoj se provode prijatni trenuci u letnjim mesecima.

Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info

Drugi apartman je površine 35m2 i predviđen je za smeštaj do 4 osobe. Sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka i veće spavaće sobe. Miris borovog drveta, tarskih čajeva i pravi planinski ambijent, predstavljaju idealno mesto za odmor odakle ćete poneti idilične slike. Gostima ovog apartmana na raspolaganju je i letnjikovac ispred kuće. 

Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info Vila Hajdučica - Tara Info

U sklopu kuće je i zajednička prostorija gde gosti uz toplu peć mogu degustirati raznovrsne tarske čajeve.


Design by Media Web

Sva prava zadržava TaraInfo.rs