Vikendica Aleksić

Vikendica „Aleksić“ se nalazi kod nove pošte, u samom centru Kaluđerskih Bara. Raspolaže sa jednim konfornim apartmanom od 56 m2 sa terasom od 8m2.

Nova vikendica, izgrađena u planinskom stilu, pružiće Vam savršen odmor na planini Tari.

Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana…) je 1 kilometar. U neposrednoj blizini su staze za sankanje, skijanje i sportski tereni.

Apartman 1
Terasa Da
Kuhinja Da
Kupatilo Da
TV Da
Parking Da
Grejanje Da

Book now

Vikendica Aleksić
Apartman

Apartman raspolaže sa velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim i još jednim ležajem, kupatilom i prostranom terasom na koju se izlazi iz dnevnog boravka. U dnevnom boravku su trosed i dvosed koji se razvlače. Opremljen je i TV prijemnikom sa zemaljskim kanalima. Grejanje je na drve a u sobi je radijator na struju.

Vikendica ima i svoje dvorište kao i mesto za parking.

Sa Kaluđerskih bara se dobrim asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, reke Drine i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.

Vikendica Aleksic - Tara Info (1) Vikendica Aleksic - Tara Info (2) Vikendica Aleksic - Tara Info (3) Vikendica Aleksic - Tara Info (4) Vikendica Aleksic - Tara Info (5) Vikendica Aleksic - Tara Info (6) Vikendica Aleksic - Tara Info (7) Vikendica Aleksic - Tara Info (8) Vikendica Aleksic - Tara Info (9)


Design by Media Web

Sva prava zadržava TaraInfo.rs