Tarska kuca Viva

Tarska kuća VIVA

Planina Tara, netaknuta prirodna oaza, jedno je od retkih mesta koje vam pruža pun doživljaj prirode u njenom izvornom smislu. Mogućnosti aktivnog odmora tokom čitave godine na Tari više su nego raznolike.

Tarska kuća Viva kao autentično arhitektonsko rešenje savršeno se uklapa u prostor planine Tare, te vam u svakom pogledu omogućava ugodan i prijatan boravak na Tari.

Apartmani 4
Kupatilo Da
Kuhinja Da
TV Da
Parking Da
Terasa Da
Wi-Fi Ne
Kućni ljubimci Ne

Book now

Tarska kuća VIVA
Apartmani 1 i 2
Apartmani 3 i 4
Deca i pomoćni ležajevi

Tarska kuća Viva raspolaže sa 4 apartmana od kojih su u prizemlju apartmani 1 i 2, veličine 37m2, koji se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i vanjskom terasom.Na spratu se nalaze aprtmani 3 i 4, veličine 34 m2, koji se sastoje od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatilom. Svi aparmani su četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.

Tarska kuća Viva nalazi se u blizini hotela Beli Bor, na jednoj od najatraktivnijih šetnih staza na Tari u pravcu vidikovca Crnjeskovo, ergele i manastirske crkve.

Aktivnosti koje Vam možemo ponuditi u našem objektu su: teniski teren, skijanje, vožnja kanuom, jahanje.

Tarska-kuca-VIVA-logo2

Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (9) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (8) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (7) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (6) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (5) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (4) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (3) Tarska kuca VIVA - Apartmani 1 i 2 (1)

Na spratu se nalaze aprtmani 3 i 4, veličine 34 m2, koji se sastoje od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatilom. Svi aparmani su četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.

Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (1) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (2) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (3) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (4) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (6) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (7) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (8) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (9) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (10) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (11) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4 (12) Tarska kuca VIVA - Apartmani 3 i 4

Deca su dobrodošla.

Besplatno! Boravak 1 deteta od 0 do 3 godina u postojećem krevetu ne naplaćuje se.

Boravak 1 starijeg deteta ili odrasle osoba u pomoćnom ležaju naplaćuje se 8 EUR po osobi i noćenju.

U sobu je moguće smestiti najviše 1 pomoćni ležaj.

U sobu nije moguće smestiti dečji krevet.

Sve vrste pomoćnih ležajeva i dečjih kreveta dostupne su na zahtev, a njihovu raspoloživost treba potvrditi objekat.


Design by Media Web

Sva prava zadržava TaraInfo.rs