Jeep ture

Kao i za druge vidove aktivnog turizma, Tara nudi izuzetne mogućnosti i za 4×4 vožnju. Bez obzira da li svojim SUV-om bez dodatne ofroud opreme želite samo opušteno da krstarite stotinama kilometara njenih savršenih makadama kroz prelepe mešovite šume, ili posebno opremljenim terencima želite sebi da priuštite vrhunski adrenalinski izazov, Tara ima tačno ono što tražite.

U zavisnosti od stepena odvažnosti i radoznalosti, pokretljivost koju vam pruža 4×4 vozilo omogućiće vam da lako stignete do mnogih udaljenih mesta do kojih bi bilo neophodno satima hodati i da u jednom danu iskusite ono za šta bi vam na bilo koji drugi način bilo potrebno barem nekoliko. Zato su 4×4 ture na Tari poslednjih godina izuzetno popularne. Možete doći sopstvenim 4×4 vozilom, ili biti putnik u našem udobnom terencu.

U saradnji sa Jeep Club Srbija, čiji iskusni vodiči poznaju svaku stazu i skrovitu prečicu ogromnog Tarskog prostranstva i umeju precizno da prilagode itinerer vašim zahtevima, svakog dana ćemo vas voditi na neku drugu stranu, koliko god vremena da odvojite za boravak na Tari. Tako ćete obići najviše vrhove Tare poput Zborišta i Velikog Stolca, njena jezera, vidikovce od čije lepote zastaje dah, stare pastirske kolibe i vodenice i sve ono rustično i očaravajuće lepo čime se ova planina zauvek utiskuje u srca svojih posetilaca.

Naše 4×4 ture, dakle, nisu samo vožnja vožnje radi, već su u funkciji jednog bogatijeg doživljaja Tare.
  • Jeep ture na Tari

  • Jeep ture na Tari

  • Jeep ture na Tari

  • Jeep ture na Tari

  • Jeep ture na Tari


Design by Media Web

Sva prava zadržava TaraInfo.rs